…aproape primavara pentru o zi, la Brasov :)

Ne-am trezit intr-o dimineata in cantec de pasarele si am decis ca e un timp potrivit sa fotografiem noile produse de care suntem tare incantati. Cand am iesit afara- surpriza 🙂 Soarele avea dinti…de fapt, a si nins putin in acea dimineata, dar tot au iesit niste poze superbe! Multimea acestora se datoreaza faptului ca nu am reusit sa ne decidem pe care sa nu le urcam pe site 🙂

Geanta negru lucios cu manerele lungi din sfoara de matase se potriveste usor atat unei tinute mai pretentioase cat si uneia lejere. Usor accesibila pentru proprietar, dar nu si pentru curiosi 🙂 asta din cauza pielii care e destul de rigida. Adica nu se poate ca cineva sa atinga geanta fara sa se simta, cu atat mai putin sa incerce un „inventar” neplanificat 🙂

Din aceeasi piele am facut si un portmoneu foarte spatios, cu compartimente interioare de diverse marimi si suficiente spatii pentru carduri.

Mirosul de piele prelucrata si micile imperfectiuni date de faptul ca totul este lucrat manual, se completeaza prin marginea dantelata a capacului la portmoneu si prin luciul pielii la ambele produse, pentru a adauga nota de eleganta necesara unui accesoriu feminin.

geanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalageanta din piele naturalaportmoneu din piele naturalaportmoneu din piele naturalaportmoneu din piele naturalaportmoneu din piele naturalaportmoneu din piele naturalaportmoneu din piele naturalaportmoneu din piele naturalagenuineleather.genuineleather.

Incheiem cu cea mai buna poza, dar al carei subiect nu poate fi achizitionat 🙂

ANA-MIRUNA SAVU

Cand iesim sa fotografiem accesoriile feminine, desi unele dintre ele imi pareau ciudat de fragile si nefolositoare in momentul in care le faceam, vazandu-le purtate de acest CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU, incepeau sa capete sens 🙂 Unul din cazuri este geanta no.14 :

geanta din piele no.14

 

Pentru detalii despre produsele din blog sau achizitionarea lor, acceseaza link-urile:

geanta din piele naturala neagra no.18

portmoneu din piele naturala no.4

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sandale din piele naturala
„Micul Paris” vazut din sandalele genuineleather.
new !
geanta din piele naturala lucrata 100% manual
inca un produs de TOP.
geanta din piele naturala Brasov
Weekend in Brasov.