Despre genuineleather.

genuineleather. by daniel savu

Visam sa am un atelier in care sa pot sa fac ceea ce de multa vreme se contura in mintea mea ca ceva de neatins- genti, rucsaci, portofele care sa fie lucrate manual, in piele naturala groasa, combinate cu lemn si metal, simple si robuste.

Am inceput sa lucrez in februarie, 2014.

Mirosul cafelei si al pieilor de vita proaspat prelucrate, ata groasa, acele mari, metalul rece al foarfecelor, foile murdare cu schitele, fibrele lemnului din masa de croit, jazz-ul, lumina veiozei, intepaturile din degete, linistea noptilor nedormite… inspiram libertate!

Dupa multe schite  si incercari am facut primele 

„made by hand, for a lifetime  „
 modele de genti, rucsaci si portofele, modele care imbina frumusetea simplitatii cu trainicia data de faptul ca sunt lucrate manual,cu pasiune si rabdare, gaura cu gaura, cusatura cu cusatura.

Faptul ca in fiecare proces de prelucrare, de la pielea cruda, presare, spaltuire, pana la finisare, bucatile de piele se prelucreaza, in mare parte, manual, se vede in micile imperfectiuni care apar, uneori, pe produsele genuineleather. , ceea ce face ca fiecare model, desi reprodus, sa fie unic.